Karacahan HOME

O noua imagine a spatiului dumneavoastra!

Calauziti de dorinta de a aduce cea mai mare diversitate de covoare si constienti de importanta interactiunii clientilor cu produsele, am creat un showroom de prezentare, cu o suprafata ce depaseste 1000 mp. Oferta noastra de covoare intruneste, in cele mai mici detalii, toate gusturile si cerintele, atat ale clientilor en-gros, cat si cele ale clientilor en-detail. Covoarele sunt un element de decor important al oricarei incaperi, de aceea suntem atenti sa intrunim toate necesitatile clientilor, printr-o gama larga de covoare din materiale naturale, sintetice sau imbinate, realizate prin tehnici ultramoderne, intr-o varietate fascinanta de culori si design, astfel incat sa se integreze perfect in orice stil de amenajare. Va asteptam in showroomul nostru, in Brasov, de pe Calea Bucuresti 281, si suntem siguri ca veti pleca cu un produs care va infrumuseta caminul.

Kacarahan home Shop

Brasov, Str 13 Decembrie 98 (vis-a-vis de Rompetrol)

Despre noi

 Compania noastra, infiintata in anul 2006 in Romania, face parte din grupul Karacahan, unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de covoare din Turcia. Avem la dispozitie o capacitate ridicata de productie si tehnologii avansate, astfel incat va putem pune la dispozitie un sortiment foarte variat de covoare, in culori, design si marimi diferite. Dispum de cel mai mare depozit de covoare din centrul tarii, cu o suprafata de peste 3500 mp si un showroom de prezentare impresionant, astfel incat suntem pregatiti sa intrunim cele mai exigente cerinte ale clientilor, atat en-gros cat si en-detail. Din anul 2008 am adaugat portofoliului nostru de producatori de covoare, cu exclusivitate de distributie in Romania si Moldova, brandul Pierre Cardin Carpet, un producator renumit pentru calitatea si rafinamentul produselor sale.

Transport gratuit

La comenzi de peste 300 lei

Clienti multumiti

Calitate si promptitudine

30 zile retur

Posibilitate de retur

Plata cu cardul

Plati securizate cu cardul

De ce sa alegeti covoarele noastre?


  • pentru ca va oferim intodeauna produse de inalta calitate la preturi competitive;
  • pentru ca targurile de design la care participam, designerii cu care colaboram cat si clientii nostri fideli, ne ajuta sa ne imbogatim oferta de produse, pornind de la cele mai mici detalii ale unui spatiu de amenajat si culminand cu tipul de design care se vrea abordat;
  • pentru ca parteneriatele puternice pe care le-am dezvoltat, atat la nivel de furnizori cat si la nivel de echipa, ne ofera posibilitatea sa fim in permanenta aproape de clientii nostril si sa le oferim produse utile, frumoase, in tendintele actuale.